UDLØBET: SAS Plus (Premium Economy) fra KBH til alle SAS destinationer fra ca. 6.000,-

Overvejer du at bestille en ferie? Så ville jeg nok overveje at gøre det nu!
SAS har netop nu et super tilbud på Premium Economy (SAS Plus) til alle de destinationer som SAS flyver til… Normalprisen er ca. 10.000,-

Her er et par eksempler:

Eksempel fra sas.dk

screen-shot-2016-11-29-at-22-49-15

Der er masser af datoer og destinationer – Jeg vil anbefale dig at bruge Google Flights til at finde priser osv.

Lidt mere om SAS Plus:

  • Vi byder på et dejligt varmt måltid. Din rejse på SAS Plus begynder med, at vi serverer en drink og snacks før middagen. Til middag serveres en forret, en varm hovedret (du kan vælge mellem to forskellige) samt en god dessert med kaffe eller te. Mellem måltiderne kan du altid få juice, vand og snacks. Før landing serveres et let koldt eller varmt måltid eller morgenmad.
  • SAS Plus får du en bedre komfort end på SAS Go. Sæderne er placeret 2+3+2 med mere benplads og bredere sæder. Alle sæder har justerbar nakke- og fodstøtte. Mere om valg af sæde. Bemærk, at et af vores fly har en afvigende Plus-konfiguration med mindre sædebredde og mindre benplads.
  • På SAS Plus kan du medbringe ekstra bagage. Du kan medbringe to stk. indchecket bagage (i alt 2 x 23 kg) og to stk. håndbagage (i alt 2 x 8 kg). Du kan også medbringe en lille håndtaske eller en lille taske til din laptop.
   Mere om bagage
  • Underholdning. På vores interkontinentale flyvninger kan du se film, lytte til musik, lydbøger eller podcasts. Vi har noget for alle. Du kan allerede nu bladre i underholdningsguiden og drømme dig væk. Underholdning ombord
  • Shopping ombord. I vores Store kan du bl.a. købe parfume, skandinaviske designprodukter og sjove gaver – det hele til fordelagtige priser. Se kataloget
  • Strømstik. Ved sæderne på SAS Plus findes der strømstik, hvor du kan oplade din laptop, tablet eller smartphone. Strømstikket er 110 V, og kan anvendes med et 2-benet europæisk stik eller et 3-benet amerikansk stik.

   SAS Plus
   SAS Plus
Tags: ,
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.