Brug din telefon i luften hos SAS!

RING, SMS OG SURF MED 3G OMBORD PÅ SAS

Nu kobler vi GSM-nettet til i flere af vores langrutemaskiner. Det betyder, at du nu kan bruge din telefon til at ringe, sms’se og surfe, når du er i luften. Akkurat som når du er på landjorden. Tjenesten er et supplement til WiFi og vi slår det til ved 20.000 fods højde. Herefter slår du din flight mode fra og kan nu bruge telefonen, som du plejer. Der er ingen log-in og betalingen foregår via din sædvanlige telefonregning. Husk blot at checke, at din teleoperatør har en aftale med AeroMobile.

Vi ønsker dig en god og connected tur.
    • Vi tilbyder WiFi ombord på vores langrutemaskiner, der samtidig har vores opgraderede kabine. Vi har desuden WiFi på 10 Boeing 737-800, som flyver i Europa.
    • WiFi er inkluderet for EuroBonus Guld- og Diamantmedlemmer samt rejsende på SAS Plus og SAS Business.Passagerer på SAS Go betaler 39 kroner (1000 EuroBonus-point) for flyvninger i Norden og Europa og 119 kroner (3000 EuroBonus-point) i resten af verden.
    • Prisen for at anvende mobile tjenester (SMS, samtaler og GPRS) afhænger af din mobiloperatørs roaming-afgifter. Ombord på SAS er du altid omfattet af international roaming, også når du rejser indenrigs.
Tags: , , ,
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.